16:58 | شنبه 29 ارديبهشت 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

آب خزر

می‌خواستند آب خزر را به دریاچه ارومیه منتقل کنند
پایگاه خبری راد: معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در سال‌های ۹۰ و ۹۱ می‌خواستند که آب خزر را به دریاچه ارومیه منتقل کنند. همزمان نشست‌هایی با انجمن علوم آبیاری آمریکا برگزار شد که در این نشست‌ها گفتند که ۲۰ سال است متوجه شده‌ایم که انتقال آب بین حوزه‌ای بزرگترین اشتباه ما بود.
انتقال آب خزر به سمنان به کجا رسید؟
پایگاه خبری راد: طرح انتقال آب خزر به سمنان، آذرماه سال گذشته با اعلام آمادگی دولت برای ارائه امکانات لازم به صورت رسمی سند خورد. طرحی که فارغ از سنگینی وزنه مخالفان یا موافقانش، هنوز در نیمه راه بوده و با سدی به نام تأمین منابع مالی مواجه است.
انجام مطالعه برای احداث ۱۰۰ سد
پایگاه خبری راد: معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با بیان این‌که مطالعه برای احداث ۱۰۰ سد در حال انجام است، گفت: در حال حاضر ظرفیت مخازن سدها ۵۰ میلیارد مترمکعب است و هرچه سد جدید احداث شود، ظرفیت هم بالا می‌رود.
 انتقال آب دریای خزر به سمنان پیامدهای زیست محیطی زیادی را به دنبال دارد
پایگاه خبری راد: نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اظهارات رییس جمهور در میان مردم سمنان در خصوص انتقال آب دریای خزر به سمنان، گفت‌: این اظهارات خزر را بیهوش کرد. این انتقال آب پیامدهای زیست محیطی زیادی را به دنبال دارد.
چالش‌های پیش روی انتقال خزر بررسی می‌شود
پایگاه خبری راد: رئیس مرکز ملی مطالعات و تحقیقات دریای خزر با اشاره به ضرورت بررسی پیامدهای محیط زیستی انتقال آب دریای خزر، تبعات اقتصادی و اجتماعی این طرح و معاهدات و تعاملات منطقه‌ای مربوط به آن از برگزاری نشست چالش‌ها و فرصت‌های انتقال آب دریای خزر خبر داد.
اگر می‌خواهید استانی را نابود کنید به آن آب بدهید
پایگاه خبری راد: پدر علم کویر شناسی ایران با ابراز مخالفت همه جانبه از انتقال آب چه از سدها به استان های همجوار در گذشته و چه انتقال آب دریا به کیلومترها دورتر در حال حاضر، تصریح کرد: بارها به مدیران در مورد پیشنهادهای آنان هشدار داده شد که اگر می خواهید استانی را نابود کنید به آن آب بدهید.
آب خزر نصیب تهرانی‌ها می‌شود؟
پایگاه خبری راد: طرح انتقال آب از دریای خزر به استان تهران در سال ۱۳۹۱ کلید خورد، اما هنوز این طرح به سرانجام نرسیده و آنطور که مسوولان می‌گویند نوبت اجرای این طرح بعد از سال 1420 است.
منتظر گزارش زیست‌محیطی وزارت نیرو برای طرح انتقال آب خزر هستیم
پایگاه خبری راد: معاون محیط زیست طبیعی سازمان محیط زیست با اشاره به اینکه سازمان محیط زیست اثرات اقتصادی، اجتماعی و محیط زیستی طرح انتقال آب خزر را باید بررسی کند، گفت: هنوز وزارت نیرو گزارش ارزیابی زیست محیطی طرح انتقال آب دریای خزر را به محیط زیست ارایه نداده است.
نطق اسماعیلی درباره ضرورت جلوگیری از کاهش میزان جنگل‌های کشور
پایگاه خبری راد: نماینده مردم نور و محمود آباد در مورد بحران جنگل و طبیعت ایران و آمار کاهش پوشش جنگلی کشور اظهار کرد: اگر روند به همین شکل پیش برود طی ۸۰ سال آینده جنگل‌ها صفر هکتار خواهد شد.
تذکر نماینده نوشهر در مورد اظهارات اخیر کلانتری درباره انتقال آب خزر
پایگاه خبری راد: نماینده نوشهر و چالوس از اظهارات اخیر عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست درباره انتقال آب دریای خزر به سمنان و حمایت رییس جمهور از آن انتقاد کرد.
 خطر طرح تنفس جنگل‌های شمال کشور
پایگاه خبری راد: نماینده مردم تنکابن در مجلس گفت: مردم ایران بدانند که علاوه بر درختان جنگل‌های شمال از این پس باید نگران اراضی و زمین‌های این جنگل‌ها هم باشند چرا که نتیجه طرح تنفس جنگل‌های شمال کشور که به صورت غیرکارشناسی تهیه شد جز این نیست و نشانه‌های این مسئله از هم اکنون قابل رویت است.
اجرا شدن طرح انتقال آب از دریای خزر به سمنان در آینده نزدیک!
پایگاه خبری راد: با وجود این‌که اجرای طرح انتقال آب از دریای خزر به استان سمنان با تاخیر طولانی مدت روبه رو شد، اما رییس جمهوری در آخرین سخنان خود از حل مشکلات موجود برای اجرای این طرح خبر داد.
انتقال آب دریای خزر به سمنان باعث مشکلات زیست محیطی می شود!
پایگاه خبری راد: رئیس مجمع نمایندگان استان مازندران گفت: باید راهکار مناسب و بهتری به جای انتقال آب خزر مانند مدیریت، مهار و کنترل مصرف آب در سمنان انجام شود.
توجیه‌پذیر شدن انتقال آب خزر به سمنان
پایگاه خبری راد: مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان سمنان گفت: تدوین و نهایی شدن سند توسعه آب استان سمنان عاملی شد که طرح‌های انتقال بین حوزه‌ای آب در استان، از جمله انتقال آب دریای خزر توجیه پذیری داشته باشد.
سردرگمی برای حل ورشکستگی آب
پایگاه خبری راد: مروری بر وضعیت برداشت‌ آب‌های زیرزمینی، مصرف ۱۱۰ درصدی آب‌های تجدیدپذیر، کم‌بارشی ۱۱ ساله، گسترش خشکسالی در ۹۷ درصد مساحت ایران، خشکی تالاب‌ها و دریاچه‌ها، بحران کمبود آب شرب در تعدادی از شهرهای کشور نمایانگر وضعیت بحرانی آب کشور است.
صفحه قبل | صفحه بعد